Een grotere dikkere penis

FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over Penis XL. Kijk eerst of uw vraag bij de meest gestelde vragen staat voordat u contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van Penis XL, ingrediënten, uw bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen over Penis XL

Voor wie is Penis XL geschikt?
Penis XL is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd vanaf 18 jaar. Penis XL is bedoeld voor mannen die hun penis op natuurlijke wijze willen vergroten. Houd Penis XL buiten het bereik van kinderen. Twijfelt u over het gebruik van Penis XL? Raadpleeg dan uw arts.

Is het effect van Penis XL blijvend?
Het effect van Penis XL houdt in ieder geval aan zolang u de tabletten dagelijks blijft slikken. Stopt u met het gebruik van de Penis XL tabletten dan kan het bereikte effect langzaam verminderen. U kunt daarna gewoon weer opnieuw beginnen met het gebruik van Penis XL.

Waar wordt Penis XL gemaakt?
De natuurlijke ingrediënten van Penis XL komen uit diverse delen van de wereld en worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Welke ingrediënten zitten er in Penis XL?
De ingrediënten van Penis XL zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtig middel.
Ashwagandha Withania Somnifera >7% withanolides > 0,25% Withaferine, Calcium (als oyster Shell Carbonaat), Cotton Seed Oil GMO vrij, Dicalciumfosfaat, Fenusterols Fenegriek > 50% steriodal saponis, L-Arginine HCI, Magnesiumstearaat (vegetable), MCC, Muira Puama 4:1, Siliciumdioxide, Zink Monomethionine 17-22% Zn

Hoe lang kan ik Penis XL bewaren na het openen?
Op de verpakking van Penis XL staat de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op het etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie. Houd Penis XL buiten het bereik van kinderen.

Wordt Penis XL vergoed door mijn verzekering?
Penis XL is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

3x60 tabletten voor het beste resultaat