Big bigger biggest

FAQ

Hieronder vindt je de meest gestelde vragen over Penis XL. Kijk eerst of je vraag bij de meest gestelde vragen staat voordat je contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van Penis XL, ingrediënten, je bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vragen over het gebruik van Penis XL

Hoe lang moet ik Penis XL gebruiken voor het effect heeft?
Wij adviseren Penis XL tenminste een maand lang te gebruiken voordat je effect ziet. Wil je optimaal resultaat? Dan kun je Penis XL beter een aantal maanden achter elkaar gebruiken.

Hoe lang mag ik Penis XL gebruiken?
Je kunt Penis XL zo lang gebruiken als je zelf wilt.

Hoeveel tabletten moet ik dagelijks gebruiken?
Wij adviseren 2 maal daags 1 tablet in te nemen met voldoende water. Bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds. Gebruik niet meer dan 2 tabletten per dag.

Werkt Penis XL verslavend?
Penis XL is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Penis XL toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Kan ik Penis XL gebruiken in combinatie met medicijnen?
De ingrediënten van Penis XL zijn 100% natuurlijk. Het gebruik is volledig veilig en verantwoord en geeft geen negatieve bijwerkingen. Het is niet bij ons bekend dat het gebruik van Penis XL een negatieve invloed heeft op de werking van medicatie. Twijfel je over het gebruik van Penis XL? Raadpleeg dan een arts.

Is het gebruik van Penis XL veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan Penis XL?
Penis XL is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van Penis XL is volledig veilig en verantwoord.