Big bigger biggest

Een extra hardere erectie

Hoe harder je penis is, hoe meer je kunt genieten van de seks. Je hebt meer gevoel rond de penis en het orgasme zal intenser beleefd worden. Ook kun je met een harde penis je partner beter verwennen. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om een langdurig harde erectie te krijgen.

Hoe werkt een erectie?
De penis bevat zwellichamen en zenuwen. Seksuele stimulatie prikkelt de zenuwen waardoor de doorbloeding naar de zwellichamen gestimuleerd wordt. Een goede doorbloeding in de penis maakt een erectie mogelijk. Hoe meer bloed in de penis, hoe harder de penis. In een penis in erectie zit tot wel 8 keer zoveel bloed als in een slappe penis.

De gemiddelde duur van een erectie
Om optimaal van seks te kunnen genieten is een langdurig harde erectie van groot belang. Een gemiddelde erectie duurt 30 tot 45 minuten. Na het klaarkomen wordt de penis slap en duurt het even voor deze weer stijf wordt. Om je partner ook tot een hoogte punt te kunnen brengen wil je natuurlijk dat je penis zo lang mogelijk hard blijft.

Een langdurig harde erectie
Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om een langdurig harde erectie te behouden. Allereerst vergroot Penis XL je penis niet alleen maar doordat het de bloeddoorstroming naar de penis stimuleert komt deze gemakkelijker in erectie. Een penis met voldoende bloed wordt harder en blijft langer stijf. Het slikken van Penis XL is dus de eerste stap naar een langdurig harde erectie.

Om het effect van Penis XL te vergroten geven we je nog een aantal aanvullende tips:

  • Een goed voorspel is het halve werk. Hoe meer je opgewonden raakt, hoe meer bloed er naar de penis stroomt. De penis wordt dus harder. Neem minimaal 15 minuten de tijd voor het voorspel. Je zult zien dat ook je partner dit zal waarderen.
  • Rook niet. Nicotine laat de bloedvaten samentrekken. Hierdoor krimpen de zwellichamen en kan er niet genoeg bloed in de penis stromen.
  • Regelmatig bewegen is belangrijk om de bloeddoorstroming in je hele lichaam optimaal te houden. Je hart en longen krijgen meer zuurstof en je conditie verbetert waardoor je het in bed langer vol houdt.
  • Bepaalde voedingsmiddelen be├»nvloeden de erectie positief. Ze bevorderen de bloedtoevoer naar de penis. Eet regelmatig bananen, noten, zalm, hete pepers, knoflook en drink koffie en rode wijn.
  • Om na het orgasme het bloed in de penis vast te houden kun je gebruik maken van een cockring of het begin van de penis met je duim en wijsvinger afknijpen.