Big bigger biggest

Seksstandjes voor een grote penis

Met een grote penis kun je veel indruk maken op je bedpartner. Toch is het soms lastig om het juiste, fijne standje te vinden. Vooral voor je partner kan het pijnlijk zijn als je jouw grote penis niet op de juiste manier gebruikt. We geven je een aantal tips en standjes waarmee jij en je partner zeker zullen genieten van jouw grote penis.

Tip voor seks met een dikke penis
Wanneer je een dikke penis hebt maakt het al een groot verschil wanneer je flink wat glijmiddel gebruikt. Hierdoor zal de penis zich inwendig veel gemakkelijker kunnen bewegen zonder dat dit bij je partner pijn doet.

Tip voor seks met een lange penis
De belangrijkste tip voor mannen met een lange penis is om te proberen niet te diep te penetreren. Er zijn bepaalde standjes waarbij dat vanzelf een stuk gemakkelijker gaat. Hieronder lees je meer over standjes voor een grote penis.

Missionaris standje
Het missionaris standje is wel het meest bekende standje, waarmee vrijwel iedereen zijn seksuele leven begint. Het missionaris standje is over het algemeen een van de minst pijnlijke standjes bij de meeste vrouwen. Om ervoor te zorgen dat de penis minder diep gaat kan de vrouw haar benen tegen elkaar aan houden waardoor de ingang van de vagina nauwer wordt en je dus minder diep kunt penetreren. Dit geeft voor jou ook een extra strak gevoel waardoor de penetratie nog lekkerder aanvoelt.

Doggystyle
Vindt je doggystyle een fijn standje? Deze kun je minder pijnlijk maken door je partner de rug te laten bollen in plaats van deze in een holle stand te houden. Hierdoor kan de penis minder diep gaan en voorkom je dus dat het pijnlijk wordt.

Vrouw bovenop
Wanneer de vrouw zich bovenop bevindt zal zij het heft in handen kunnen nemen. Doordat de vrouw de leiding neemt heeft zij ook meer controle over de penetratie, zij voelt zelf natuurlijk het beste aan wat ze prettig vindt en wat niet.

Beiden op de rug
Wanneer de man op de rug ligt en de vrouw daar boven op ook op de rug heb je een standje die zeer geschikt is voor mannen met een grote penis.

Anaal
Hoewel anale seks lang niet door iedereen gewaardeerd wordt, is dit vaak wel een manier om de seks minder pijnlijk te maken. Dus staan jij en je partner ervoor open en heeft je partner tijdens de vaginale seks veel pijn? Dan zou je het anaal zeker eens moeten proberen. Eventueel kun je hierbij wat glijmiddel gebruiken.