Big bigger biggest

Wanneer is je penis (te) klein?

Vanaf heel jong zijn mannen al bezig met de grootte van hun penis. Met vrienden onderling wordt de maat vergeleken. Een grote penis staat voor meer mannelijkheid. Maar wanneer spreek je van een grote of een (te) kleine penis?

Wat is de gemiddelde penislengte?
De lengte van de penis verschilt in slappe toestand en in erectie. De metingen in slappe toestand zeggen echter niet veel over de metingen in erectie en andersom. Je penis kan in slappe toestand onder het gemiddelde zitten terwijl deze in erectie boven het gemiddelde komt.

Gemiddeld is een slappe penis tussen de 7 en 8 cm lang. In erectie is dit tussen de 12 en 13 cm. De omtrek van een gemiddelde slappe penis is rond de 9,31 cm. In erectie is dit gemiddeld 11,66 cm.

Micropenis
Wanneer de slappe penis van een volwassen man kleiner is dan 3,8 cm spreken we van een micropenis. Deze functioneert in principe als een penis van normale lengte. De penis kan in een erectie raken maar het kleine formaat kan moeilijkheden geven tijdens de seks. Gelukkig komt dit maar bij 0,6% van de mannen voor.

Hoe meet je je penis?
Om de exacte maat van je penis te weten is het belangrijk de penis op de juiste manier te meten. Neem een flexibel meetlint en meet de penis in zowel slappe als harde toestand. Je meet over de bovenkant van de penis. Begin bij het schaambeen waar de penis begint tot aan de top van de eikel. De omtrek meet je op het breedste gedeelte.

Gevolgen van een kleine penis
Het hebben van een kleine penis hoeft geen probleem te zijn. Zolang je het zelf accepteert en je weet er in bed goed mee om te gaan kun je prima met een kleine penis leven. Toch hebben de meeste mannen er moeite mee als hun penis kleiner is dan die van anderen. Dit kan de volgende vervelende gevolgen met zich meebrengen:

  • Schaamte, onzekerheid en minder gevoel van mannelijkheid.
  • Problemen met penetratie omdat de kleine penis uit de vagina glipt.
  • Sommige kleine penissen wordt niet hard genoeg tijdens een erectie.
  • Weinig gevoel tijdens de seks met als gevolg geen optimaal orgasme.
  • Weinig bevredigend voor de partner.

Penis vergroten met Penis XL
Penis XL is een krachtige formule die helpt om een grotere en dikkere penis te krijgen. De penis wordt groter doordat de productie van nieuw weefsels gestimuleerd wordt. De penis wordt groter en dikker. De bloedsomloop in de penis verbetert, het bloed stroomt sneller naar de gedeelte van de penis waar de erectie door opgebouwd wordt. Je krijgt gemakkelijker een harde erectie en de penis zal tijdens de erectie nog groter worden. Het is dus niet meer nodig vlak voor de seks tabletten te slikken, je kunt vanaf nu ook genieten van een grote harde penis tijdens de spontane seks.

Penis XL heeft geen negatieve bijwerkingen zoals bij andere middelen of behandelingen het geval kan zijn. Er treedt een natuurlijke permanente vergroting van de penis op waardoor geen dure pijnlijke operaties nodig zijn.